Urheilukalenteri: Viikonloppu tuo tullessaan Cup-romantiikkaa ja U20 MM-kisojen huipennuksen

Nuoret Leijonat U20 MM-kisat urheilukalenteri / Pallomeri.net

Jääkiekon U20 MM-kisat huipentavat tämän viikon. Nappaa urheilukalenteri talteen kuluvalle viikolle ja pysyt pelipaikoilla.

Maailman vanhin jalkapalloturnaus valtaa ruudut

Ammattilaisorganisaatiot ja markkinointikoneistot ovat onnistuneet joiltain osin uhraamaan jalkallosta suurimmat romantiikan ryöpsähdykset, mutta yksi asia pitää edelleen pintansa, eli legendaarisen FA Cupin erityislaatuisuus ja mahdollisuus jättiläisten kaatumiseen, joka pitää cup-romantiikan liekkiä yllä.

Viikonloppuna pelattavalla kolmannella kierroksella ei arpa heittänyt yhteen kovin montaa Daavid vs Goljat -kohtaamista, mutta Viasat, joka tarjoaa todellisen rautaisannoksen cup-otteluita kanavillaan, poimi esitettäväksi kaksi League One vastaan Valioliiga -ottelua, joissa on sitä legendaarista jättilaisenkaatotunnelmaa. League Onen, eli Englannin kolmanneksi korkeimman tason pohjalle jumiutunut Rochdale haastaa Newcastlen lauantaina klo 14:15 ja League Onen keskikastiin kuuluva Gillingham puolestaan kohtaa West Hamin sunnuntaina klo 20:00.

Tämän lisäksi FA Cupin kolmas kierros tarjoaa Merseysiden derbyn, kun Liverpool ja Everton mittelevät Anfieldillä sunnuntaina ko 18:00. Todellisinta cup-tunnelmaa kuitenkin aistitaan niissä peleissä, joissa ei ole mukana Valioliigan joukkueita. Lauantaina Viasat tarjoilee Champioshipissä pelaavan Millwallin ja League Twota tahkoavan Newportin matsin alkaen klo 14:15.

FA Cupin otteluita pääset seuraamaan Viasatin maksukanavilla ja Viaplay-palvelussa.

U20 MM-kisoissa ratkotaan mitalien kohtalot

Jääkiekon U20 MM-kisat ovat edenneet nopeasti, koska hauskaa on ollut, mutta tällä viikolla huvi loppuu, vaikkakin arvoisellaan tavalla. Viikonloppuna Ylen kanavilta pääsee seuraamaan kisojen ratkaisuhetkiä. Torstaina Yle näyttää kaksi puolivälieräottelua, lauantaina molemmat välieräottelut sekä sunnuntain loppuottelun. Nuoret Leijonat ovat varmistaneet pudotuspelipaikkansa, mutta riittääkö siipirikkoisen ryhmän rutistus mitalipelehin asti?

Yle näyttää Suomen pelit sekä suurimman osan pudotuspeleistä TV2-kanavalla ja Yle Areenassa.

Urheilukalenteri tuo kotisohville viikon urheilukattauksen

Kaikkien viikon kuumimpien otteluiden alkamisajat löydät Pallomeri.netin urheilukalenterista. Sieltä löydät monipuolisesti kiinnostavimpien lajien parhaimmat ottelut sekä lähestysajat. Tämän lisäksi löydät myös kanavan, joka näyttää tapahtuman kotisohville. Päivitetty urheilukalenteri lukuun TÄSTÄ LINKISTÄ!

Sivuiltamme löydät myös osion, josta löydät ohjeet useamman huippusarjan seuraamiseen. Ota lukuun Live Stream – katso urheilua ilmaiseksi -osio.