Urheilukalenteri: El Clasico jalkapalloviikon kohokohta – Rangers ja Ducks kohtaavat ilmaiskanavan ottelussa

el clasico urheilukalenteri / Pallomeri.net

Barcelona ja Real Madrid ovat sellainen parivaljakko, josta jokainen futisromantikko haaveilee. Urheilukalenteri tarjoilee aikataulut myös tähän.

Derbyjen suurin ja kaunein pysäyttää jalkapallomaailman

Jalkapalloa laajalti seuraavien katsojien kalenteriin on keskiviikkoillalle tehty merkintä paksua tussia käyttäen. Silloin C More näyttää El Clasicon, jonka La Ligan jättiläiset mittelevät läpi tällä kertaa Barcelonan kotiluolassa. Derbyjen derby herättää aina tunteita ja kuten usein on tapana, ratkotaan Barcan ja Realin keskinäisissä asetelmia mestaruustaistoon. Tähän derbyyn joukkueet lähtevät samalta viivalta. Molemmilla on 35 pistettä, molemmat ovat voittaneet viidestä viime pelistään neljä ja pelanneet edellisen tasan. Barcelona on kärjessä vain paremman maalieronsa turvin. Ottelu on molemmille suuri mahdollisuus ja peliä pääsee seuraamaan C More Sport 1 -kanavalta keskiviikkona klo 20:55 alkaen.

C More näyttää La Ligaa maksukanavillaan sekä C More -palvelussa.

Kaapo Kakko tähdittää sunnuntai-iltaa ilmaiskanavalla

NHL:n ystäville tarjoillaan sunnuntaina todellinen herkkupala, kun Nelonen näyttää New York Rangersin ja Anaheim Ducksin välisen ottelun ilmaiseksi. Kaapo Kakon tähdittämä Rangers on pelannut vaihtelevan kauden ja löytyy itäisen konferenssin keskikastista. Kakko itse on pelannut kelvollista tulokaskautta, mutta tuloksenteon kanssa on ollut hieman haasteita. Kakko on tätä kirjoitettaessa viidentoista pelin maalittomassa putkessa, joten mikä olisikaan maukkaampaa kuin apinatarhan karistaminen selästä sopivasti kotimaan primetime-ottelussa. Mahdollisuuksia siihen pitäisi olla, sillä männävuosien vakio playoff-joukkueisiin kuuluva Ducks on jälleen sarjan peränpitäjien joukossa. Nelonen sekä Ruutu+ näyttävät ottelun sunnuntaina klo 19:30 alkaen. Lisäksi ottelua pystyy seuraamaan tuttuun tapaan Viasat Jääkiekko -kanavalta sekä Viaplay-palvelun kautta.

Viasat näyttää NHL-kauden ottelut maksukanavillaan sekä Viaplay-palvelun kautta.

Urheilukalenteri tuo kotisohville viikon urheilukattauksen

Kaikkien viikon kuumimpien otteluiden alkamisajat löydät Pallomeri.netin urheilukalenterista. Sieltä löydät monipuolisesti kiinnostavimpien lajien parhaimmat ottelut sekä lähestysajat. Tämän lisäksi löydät myös kanavan, joka näyttää tapahtuman kotisohville. Päivitetty urheilukalenteri lukuun TÄSTÄ LINKISTÄ!

Sivuiltamme löydät myös osion, josta löydät ohjeet useamman huippusarjan seuraamiseen. Ota lukuun Live Stream – katso urheilua ilmaiseksi -osio.