Urheilukalenteri: Italian Cupissa pelataan finaalipaikasta – Liigan tuplapeleissä kovia panoksia

TPS-Ässät Urheilukalenteri / Pallomeri.net

Urheilukalenteri tarjoilee jälleen viikon kuumimmat ottelut. Viikon poimintoina ovat Italian Cupin välierät sekä playoff-taiston kannalta isot liigapelit.

Suurseurat iskevät yhteen Italian Cupissa

Coppa Italia on edennyt välierävaiheeseensa ja jäljellä on enää neljä suurseuraa. Italian Cupin välierät pelataan kaksiosaisina ja ensimmäiset osat mäiskitään keskiviikkona ja torstaina. Toisten osien aika on maaliskuun ensimmäisellä viikolla. Keskiviikkona pelit aloitetaan Inter Milanin ja Napolin kohtaamisella. Ottelu näkyy Yle Areenan kautta klo 21:40 alkaen. Torstaina puolestaan kohtaavat AC Milan ja Juventus. Legendaaristen jättiläisten mittelö näkyy Yle TV2-kanavalta ja Yle Areenasta klo 21:25 alkaen.

Yle näyttää Italian Cupin otteluita TV2-kanavalla sekä Yle Areena -palvelussa.

Taistelu Liigan playoff-paikoista kuumenee

Liigaviikko kulminoituu tuplapeleihin, joissa on pelissä varsin kovia panoksia. Kuuden sakkiin haluava HIFK pelaa kahdesti runkosarjan valtikasta otetta pitävää Oulun Kärppiä vastaan. HIFK taistelee erityisesti HPK:ta vastaan suoran puolivälieräpaikan suhteen ja helsinkiläisten olisi onnistuttava onnistuttava venymään Kärppiä vastaan pitääkseen etumatkansa, jolla on enemmän ja enemmän merkitystä pelien vähetessä. Parivaljakon perjantain ottelu näkyy poikkeuksellisesti myös ilmaiskanavan puolelta, kun Sub näyttää Kärpät-HIFK -ottelun klo 18:25 alkaen.

Paljon suuremmat panokset on kuitenkin ladattu 8-tien derbyihin TPS:n ja Ässien välillä. Ässät pitää 10. sijaa sarjataulukossa kolmen pisteen erolla turkulaisiin ja Ässillä on myös peli vähemmän pelattuna. TPS:llä olisi siis täydellä pistepotilla mahdollisuus nousta vähintään tasoihin Ässien kanssa heidän rästipelinsä tuloksesta riippuen ja Ässillä taas olisi mahdollisuus napata kenties jopa ratkaiseva etu TPS:ään playoff-taistelussa. Ensimmäinen peli pelataan TPS:n kotikentällä perjantaina klo 18:30 ja heti seuraavana päivänä joukkueet kohtaavat Porissa klo 17:00 alkaen.

Telia näyttää Liigan ottelut Telia TV -palvelun kautta.

Urheilukalenteri tuo kotisohville viikon urheilukattauksen

Kaikkien viikon kuumimpien otteluiden alkamisajat löydät Pallomeri.netin urheilukalenterista. Sieltä löydät monipuolisesti kiinnostavimpien lajien parhaimmat ottelut sekä lähestysajat. Tämän lisäksi löydät myös kanavan, joka näyttää tapahtuman kotisohville. Päivitetty urheilukalenteri lukuun TÄSTÄ LINKISTÄ!

Sivuiltamme löydät myös osion, josta löydät ohjeet useamman huippusarjan seuraamiseen. Ota lukuun Live Stream – katso urheilua ilmaiseksi -osio.