Urheilukalenteri: Chelsea-ManU on viikonlopun ehdoton helmi

Urheilukalenteri: Chelsea-ManU on viikonlopun ehdoton helmi

Urheilukalenteri kokoaa viikoittain kaikki viikon kuumimmat ottelut samalle sivulle. Urheilukalenterista näet kaikki viikon kuumimmat ottelut ja niiden lähetysajat.

Valioliigasta tärähtää

Lauantai saa todella maistuvan startin, kun Chelsea isännöi Valioliigassa Manchester Unitedia. Ottelussa riittää jo todella suuret panokset, sillä sarjakärjessä oleva Chelsea johtaa ManU:a peräti seitsemällä pisteellä. Näin ollen Jose Mourihon miehistöllä ei ole juurikaan varaa tappioon, sillä kymmenen pisteen etumatkaa ei niin vain kurota kiinni.

ManU on ollut todellisessa kriisissä läpi alkukauden, mutta joukkue taisteli ennen maajoukkuetauko todella arvokkaan voiton, kun se nousi kahden maalin takaa voittoon Newcastlea vastaan. Sen sijaan Chelsean menoa on ollut hieno seurata, sillä Maurizio Sarri on saanut joukkueen armottomaan lentoon. Lontoolaisjoukkueen riveissä pelaa myös ehkä maailman paras pelaaja tällä hetkellä, sillä Eden Hazard tekee kentällä, mitä haluaa.

La klo 14:30 Chelsea – Manchester United

Serie A:ssa todellinen helmi

Italian Serie A:ssa koittaa sunnuntaina odotettu ilta, kun Inter Milan ja AC Milan taistelevat kaupungin herruudesta Stadio Giuseppe Meazzalla. Kumpikin joukkue on nostanut viime kausina hieman profiiliaan, sillä väliin mahtui useampi todella heikko kausi. Varsinkin Inter on ollut alkukaudesta pirteä, sillä se on sarjassa kolmantena. Sen sijaan Milan on joutunut tyytymään alkukauden aikana useampaan tasapeliin, mikä on syönyt armottomasti sijoitusta. Kymmenentenä oleva Milan tarvitsee kipeästi sunnuntailta voittoa tai muuten tilanne käy entistä tukalammaksi.

Milanon paikallistaistelun näet suorana lähetyksenä NordicBetin LiveStream-palvelusta.

Urheilukalenteri tuo kotisohville viikon urheilukattauksen

Kaikkien viikon kuumimpien otteluiden alkamisajat löydät Pallomeri.netin urheilukalenterista. Sieltä löydät monipuolisesti kiinnostavimpien lajien parhaimmat ottelut sekä lähestysajat. Tämän lisäksi löydät myös kanavan, joka näyttää tapahtuman kotisohville.

Päivitetty urheilukalenteri lukuun TÄSTÄ LINKISTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut