Upea urheilupäivä tiedossa – Valioliigaa ja naisten jääkiekon MM-kisoja

Unkari Lätkän Liiga NHL Suomi VIP MM-kisojen Leijonien Ilves viikonlopun Suomi Leijonat olympialaisissa jääkiekko urheilupaiva
Kuva: Getty Images

Sunnuntai on mieletön urheilupäivä, sillä luvassa on monen eri lajin parissa todella huikeita hetkiä. Lue lisää mitä on luvassa.

Jalkapallon puolella ehdoton herkkupala on illalla pelattava Liverpool-Arsenal-ottelu, jossa vierasjoukkue pelaa mestaruustaiston kannalta tärkeistä pisteistä. Liverpoolin synkkä vire on maksamassa paikan Mestarien liigaan, mutta Eurooppa-liiga voisi olla vielä hakusessa, mikäli voitto irtoaa. Näin ollen viheriöllä on taatusti luvassa taistelua jokaisesta pallosta, sillä näitä pisteitä ei kumpikaan halua luovuttaa.

Liverpool – Arsenal klo 18:30

Jääkiekon puolella päästään puolestaan nauttimaan naisten jääkiekon MM-kisoista. Naisleijonat yrittää jatkaa voitollista menoa, kun vastassa on Ruotsi. Tasoero on Suomen hyväksi mieletön, joten Ruotsin voitto olisi jättimäinen yllätys.

Suomi – Ruotsi klo 18:00

Golfissa puolestaan aletaan ratkaisemaan pikku hiljaa Mastersin voittajaa, joten jännitys on suorastaan käsin kosketeltavissa. Kuka on viimeisillä kierroksilla kuningas ja pokkaa legendaarisen Major-turnauksen voiton?

Viimeisinä nostona on koripallo, sillä NBA:n runkosarjan päätöskierros pelataan sunnuntai-iltana. Ohjelmassa on yhteensä 15 kamppailua, joista ensimmäiset alkavat klo 20:00 ja viimeiset klo 22:30.