Upea jalkapalloviikko jälleen käsillä ja jaloilla

pelaaja Leicesterin kiinalaisfutaaja Lauri Dalla Valle KPV naisten honka hifk mypan UEFA FA Aston kierroksen Palloliitto jalkapallo football UEFA pallomeri.net
naisten Aston kierroksen Palloliitto jalkapallo football pallomeri.net

Syksyä tässä edetään ja jääkiekon SM-liigakin on pyörähtänyt käyntiin. Mutta mitäs siitä – Kuningas jalkapallo se dominoi erittäin voimakkaasti vuodenajasta riippumatta!

Heti maanantaina on luvassa tyrmäävän mielenkiintoista settiä kotimaan Veikkausliigasta, kun Rovaniemen Palloseuralla on mahdollisuus nousta sarjakärkeen. RoPS on matkustanut Kotkaan, missä putoamista vastaan taisteleva KTP toimii isäntäjoukkueena. ISTV näyttää kaikki Veikkausliigan ottelut livenä. Maanantai-illan kruunaa Valioliigan jännärimatsi West Ham – Newcastle.

Tiistai-iltana alkaa Mestarien liiga! TV2:n eroottisen kiihkeässä huippuottelussa kohtaavat Manchester City ja Juventus. Viasatilla puolestaan PSV Eindhoven ja Manchester City hyökkäävät toistensa kimppuun. Keskiviikkona Viasat esittää Mestarien liigan ottelun Dinamo Zagreb – Arsenal, joten aikamoista herkkua on tarjolla.

Torstaina on luvassa jälleen Veikkausliigan otteluita, joista poimittakoon HIFK-VPS, missä molemmat joukkueet taistelevat sarjapaikkansa puolesta. Perjantaina pelataan Saksan Bundesliigassa ja ei muuta kuin Eurosporttia päälle tai vaikka lentoa Saksaan.

Ja tottakai tulevana viikonloppuna on taas täysi rähinä päällä Euroopan isoimmissa ja myös pienimmissä jalkapalloliigoissa. Jännittävä jalkapalloviikko siis tässä on alkanut, joten tsemppiä kaikille penkkiurheilijoille ja betsaajille!

Poimintoja syyskuiselle futisviikolle:

Ma 14.9. klo 18:30 KTP – RoPS (Veikkausliiga)
Ma 14.9. klo 21:45 West Ham – Newcastle (Valioliiga)

Ti 15.9. klo 21:45 Manchester City – Juventus (Mestarien liiga)
Ti 15.9. klo 21:45 PSV Eindhoven – Manchester United (Mestarien liiga)

Ke 16.9. klo 21:45 Dinamo Zagreb – Arsenal (Mestarien liiga)

To 17.9. klo 18:30 HIFK – VPS (Veikkausliiga)

Pe 18.9. klo 18:30 Mainz – Hoffenheim (Bundesliiga)

La 19.9. klo 14:45 Chelsea – Arsenal (Valioliiga)
La 19.9. klo 16:30 SV Darmstadt 98 – FC Bayern München (Bundesliiga)
La 19.9. klo 19:30 Manchester City – West Ham (Valioliiga)

Su 20.9. klo 15:30 Tottenham – Crystal Palace (Valioliiga)
Su 20.9. klo 18:00 Southampton – Manchester United (Valioliiga)