Unkarilaisvahti sai seuraltaan kamalan asunnon Ruotsin Allsvenskanissa – “Tapoin ainakin 50-60 hiirtä”

KalPaa Unkarilaisvahti Euroopassa 3ice 3vs3 sarja liiga jääkiekko Sveitsin scoutit jääkiekkojoukkue

Unkarilaisvahti Adam Vay siirtyi ensimmäistä kertaa urallaan Ruotsiin pelaamaan jääkiekkoa, mutta kokemus sujui kaikkea muuta kuin hyvin.

26-vuotias Vay siirtyi kovin odotuksin Ruotsin Allsvenskanissa pelaavaan Västerviks IK:n riveihin tarkoituksenaan napata ykkösvahdin tontti itselleen. Kausi meni kuitenkin täydellisesti vihkoon, sillä pelejä kertyi tilille ainoastaan 10 kappaletta ja torjuntaprosentti 88,5. Kausi päättyi jo loppuvuonna tulleeseen polvivammaan.

Jos oli kaukalossa vaikeaa, niin sitä oli myös kaukalon ulkopuolella. Vay kertoi unkarilaisen DigiSportin haastattelussa, että seuran tarjoama asunto oli kaikkea muuta kuin laadukas.

Mainos alkaa:

– Sain asunnon seuralta ja se oli täynnä hiiriä, Vay kertoi haastattelussa.

– Yksi kuukausi meni niin, että nukuin yhden tai kaksi tuntia yössä, koska hiiret olivat niin kovaäänisiä. Tapoin 50-60 hiirtä kauden aikana, Vay kuvaili painajaismaista asuntoaan.

Unkarilaisvahti kertoi haastattelussa, että asiasta ilmoitettiin myös seuralle, mutta uutta asuntoa ei miehelle löytynyt. Ei olekaan ihme, että Vay ei enää ensi kaudella pelaa Ruotsissa. Uusi seura on slovakialainen HC Banska Bystrica.

Asiasta uutisoi suomeksi muun muassa Iltalehti.


Pelaajat: