Unkari-Suomi näkyy ilmaiseksi Viafreelta – näin aukeaa live stream

Unkari-Suomi näkyy ilmaiseksi Viafreelta – näin aukeaa live stream

Huuhkajat varmisti lohkovoiton torstaina Kreikan vieraana, mutta jäljellä on silti vielä yksi ottelu. Unkari-Suomi näkyy TV:stä ilmaiseksi Viafreen kautta.

Nappaa 10 euron ilmaisveto Huuhkajien peliin!

Unkari-Suomi näkyy TV:stä – Viasat, Viaplay ja Viafree näyttävät ottelun

Huuhkajat aloitti Nations Leaguen neljällä voitolla, kunnes Kreikka laittoi putken voitti nappaamalla 1-0-voiton. Tämä ei kuitenkaan Suomea haitannut, sillä tulos tarkoitti samalla sitä, että Huuhkajat varmisti lohkovoiton. Näin ollen sunnuntaina pelataan enää kunniasta, vaikkakin Unkarilla on vielä jotakin pelissä, sillä maa voi nousta lohkossa toiseksi, mikäli Kreikka ryssii Viroa vastaan.

Suomella ei ole pelissä enää mitään, joten Markku Kanerva saa loistavan mahdollisuuden kokeilla uusia juttuja. Nähtäväksi jää, että tuleeko kokoonpanoon muutoksia, sillä nyt olisi paikka antaa peliaikaa uusille nimille.

Unkarin ja Suomen välinen ottelu näkyy yksinoikeudella Viasatin kanavilla. Mikäli TV:stäsi löytyy Viasatin maksullinen kanavapaketti, niin saat pelin näkyviin sitä kautta. Samoin myös maksullisen Viaplay.fi-palvelun kautta saat suoran lähetyksen käyntiin.

Mikäli et omista kumpaakaan edellä mainittua palvelua, niin pääset seuraamaan kamppailua suorana lähetyksenä myös Viafreen kautta TÄSTÄ LINKISTÄ! Se on täysin ilmainen palvelu ja sen saat toimimaan rekisteröitymällä sisään.

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut