Copa Sudamericanassa nähtiin kunnon joukkotappelu – Universitarion veskari lanasi vastustajan sikamaisesti

Universitarion Jose Carvallo

Copa Sudamericanan ottelu Universitarion ja Gimnasian välillä päättyi hurjaan joukkorähinään, jossa nähtiin todella ruma temppu.

Etelä-Amerikan jalkapallon seurajoukkueiden toisiksi suurimman kilpailun, Copa Sudamericanan, lohkovaihe huipentui varhain torstaina Suomen aikaa pelatulla kierroksella ja ottelussa perulaisen Universitarion ja argentiinalaisen Gimnasian välillä saatiin aikaiseksi kunnon rähinät.

Kaikki alkoi päätösvihellyksen jälkeen, kun pelaajien kesken tuli sanomista, joka eskaloitui lyömiseksi ja potkimiseksi. Konfliktiin osallistui useita edustajia molemmista seuroista. Tv-kamerat seurasivat tapahtumia ja näky oli kiistatta karu.

Mainos alkaa:

Rumin temppu jäi kuitenkin tv-katsojilta näkemättä, mutta se tallentui paikan päällä olleen katsojan videoon. Sen teki Universitario-vahti Jose Carvallo, jonka voi nähdä tv-kuvissa juoksemassa kohti keskikenttää. Tv-ohjaaja leikkasi kuitenkin toiseen kuvaan juuri, kun Carvallo saavutti vastustajan pelaajan ja lanasi tämän sikamaisella tavalla. Carvallo hyppäsi vastustajan selkään polvi edellä ja jyräsi tämän aivan totaalisesti.

Katsojan kuvaama video lähti kuitenkin sen verran hyvin leviämään sosiaalisen median kautta, että Carvallo todennäköisesti saa jatkopeleihin pelikieltoa. Universitario siis jatkaa seuraavalle kierrokselle lohkokakkosena voitettuaan pelin 1-0, kun taas Gimnasian matka katkesi lohkovaiheeseen.

Universitario-Gimnasia -ottelu päättyi reippaaseen joukkotappeluun:

Universitarion maalivahti Jose Carvallon sikamainen teko tallentui katsojan kuvaamalle videolle:

Katso myös: Koominen näky Aasian U17-kisoissa – Japanin pelaajat ratkaisivat vaparin antajan kivi-paperi-sakset -pelillä