Video: Nöyryyttävä oma maali Bundesliigassa – Union-pelurin järkyttävä passi lipsahti maaliin

Robert Andrichin oma maali Union Berlin / Pallomeri.net

Union Berlinin keskikenttäpelaaja Robert Andrich tumpeloi kunnolla ottelussa Eintracht Frankfurtia vastaan ja veti pallon omaan rysään.

Eintracht Frankfurt löylytti Bundesliigassa Union Berliniä kotonaan maalein 5-2 ja yhä eurocup-taistossa mukana olevalle Unionille tappio oli paha takaisku.

Asiaa ei varsinaisesti auttanut se, että kaikki lähti kääntymään väärään suuntaan Unionin omasta, nolosta virheestä. Peli oli tilanteessa 1-1, kun pallo päätyi Unionin keskikenttämies Robert Andrichille.

Andrich sai keskialueelta irtopallon haltuunsa, mutta jostain syystä hän hätäili pahasti tilanteessa. Frankfurtin prässääjä liukui Andrichista reilusti ohi, mutta siitä huolimatta hän ei malttanut katsoa minne oli syöttämässä.

Unionin maalivahti luki tilannetta aivan toisin ja näin Andrich päätyi antamaan syötön kohti tyhjää maalia, jonne pallo myös holahti. Frankfurt sai tästä tuulta purjeisiinsa ja paineli jo 4-1-johtoon, kunnes Union vielä kavensi lisäajalla taukolukemiksi 4-2. Unionilla ei kuitenkaan ollut enää asiaa peliin ja vahinko oli päässyt jo tapahtumaan, joten pisteet karkasivat lopulta melko tylyinkin lukemin.

Union Berlinin Robert Andrich syöttää pallon omaan uuniin ottelussa Eintracht Frankfurt:

Katso myös: Video: Atlético Madridin treeneissä pelottava tilanne – Moussa Dembélé pyörtyi kesken venyttelyn


Joukkueet: