Video: Superettan-pelaaja kyykytti vastustajaa – hävytön kikka ja vilkutus päälle

Superettan kikka / Pallomeri.net

Umeå FC:n Deniz Yaldir teki lauantain Superettan-kierroksella yhden kesän härskeimmistä harhautuksista vetämällä vastustajan vipuun vilkuttaen päälle.

Ruotsissa nähtiin harvinaisen nöyryyttävä tapahtumasarja, kun AFC Eskilstuna hävisi kotonaan Umeå FC:lle maalein 1-3. Tapahtumaketju ei kuitenkaan liittynyt ottelun maaleihin.

Umeå keskikenttäpelaaja Deniz Yaldir sai pallon sivurajan tuntumassa ja pysähtyi kutsuen riistoa hakeneen Eskilstunan Ferid Alin kimppuunsa. Yaldir riisui Alin täydellisesti aseista siirtämällä pallon kylmän rauhallisesti tämän jalkojen välistä.

Puikoista pistäminen ei itsessään ole nykyään enää niin harvinaista, mutta se mitä Yaldir teki kikkansa jälkeen, nostaa nämä puikot kesän komeimmiksi ja härskeimmiksi.

Mainos alkaa

Ali nimittäin liukasteli harhautuksen jälkeen niin pahasti, että päätyi kentän ulkopuolelle ahterilleen ja Yaldir puolestaan täydensi nöyryytyksen vilkuttamalla Alin perään.

Umeå FC:n Deniz Yaldri kikkaili tylysti lauantain Superettan-kierroksella:

Katso myös: Video: Championshipissä nähtiin koominen tuplaulosajo – pelaaja puski vastustajaa ja sai vastineeksi mojovan avarin