Video: Ukrainan pelaaja pamautti huikean maalin MM-karsinnoissa

Ukrainan Mykola Shaparenko / Pallomeri.net

Jalkapallon MM-karsinnoissa nähtiin upea maali, kun Ukrainan Mykola Shaparenko tykitti lauantai-iltana Ranskan verkon tötterölle.

Huuhkajien MM-karsintalohkossa pelattiin iso peli lauantai-iltana, kun Ukraina ja Ranska kohtasivat Kiovassa. Ottelu jatkoi lohkon mittavaksi käynyttä tasapelien sarjaa, sillä pisteet jaettiin maalein 1-1.

Ottelu meni tauolle jopa Ukrainan 1-0-johdossa, mutta Ranska tasoitti pelin heti toisen jakson alussa. Ukrainan johtomaali oli kuitenkin aivan huikeaa katsottavaa.

Mainos alkaa:

Sen ampui 44. minuutilla Mykola Shaparenko ja maali syntyi, kun pallo kimposi Ranskan topparin katkosta suoraan Shaparenkon juoksuradalle.

Shaparenko haistoi paikan eikä epäröinyt sekuntiakaan, vaan tykitti vastapalloon huiman kanuunan, joka painui valtavalla voimalla ja täysin vastustamattomasti maalin oikeaan yläkulmaan.

Maali oli paitsi kaunis, mutta muutoinkin taatusti ikimuistoinen Shaparenkolle, sillä maali oli hänen A-maajoukkueuransa ensimmäinen.

Tasatuloksen myötä Ranska johtaa lohkoa yhdeksällä pisteellä, Suomi on toisena viidellä pisteellä ennen kolmantena olevaa Ukrainaa, jolla on niin ikään viisi pistettä. Suomella on takataskussaan pieni etu, sillä Suomi pelannut kaksi ottelua molempia maita vähemmän.

Ukrainan Mykola Shaparenko venyttää Ranskan verkkoa upealla kudilla:

Katso myös: Video: Joel Pohjanpalo puski Kazakstanin kumoon – Huuhkajille elintärkeä voitto MM-karsinnoissa


Joukkueet: