Ukraina-Suomi ilmaiseksi Viafree-palvelun kautta – tässä live stream

ukraina jalkapallon Wales-Suomi Huuhkajat Suomi-Irlanti Fredrik Jensen Suomi-Bulgaria Huuhkajat
Kuva: Getty Images

Suomi aloitti MM-karsinnat 2-2-tasapelillä Bosnia-Hertsegovinaa vastaan. Nyt haaste kovenee entisestään, kun edessä on vierasottelu Ukrainaa vastaan.

Teemu Pukin maalista jättikerroin 50.00!

Ukraina osoitti heti karsintojen alussa, että kyseessä on kovan luokan joukkue, sillä maa nappasi vieraspisteen Ranskalta. Vaikka kyseessä on vasta karsintojen toinen ottelukierros, niin panokset ovat todella kovat. Nimittäin ennakkoon Suomen pahimmaksi uhkaajaksi on povattu Ukrainaa, joka voisi voitolla karata jo kolmen pisteen päähän.

Jalkapallon EM-kisat lähestyvät kovaa vauhtia, joten nyt myös kunnon tuloksia olisi hyvä ottaa kovista otteluista, jotta itseluottamus on aivan tapissa turnauksen alkaessa. Mikä olisikaan tähän hätään upeampi saavutus kuin kaataa Ukraina vieraissa.

Mainos alkaa

Ottelu käynnistyy sunnuntaina klo 21:45.

Näin katsot Ukraina-Suomi-ottelun TV:stä

Viasat ja Viaplay omistavat Suomen MM-karsintojen tv-oikeudet, joten kaikki Huuhkajien pelit näkyvät sitä kautta. Tämän lisäksi Suomen peleihin on tarjolla myös ilmainen vaihtoehto, sillä Viasatin Viafree.fi-palvelu lähettää kaikki Suomen karsintapelit maksutta.

Mikäli et omista maksullista Viasatia tai Viaplayta, niin pääset seuraamaan kamppailua suorana lähetyksenä Viafree-palvelun kautta TÄSTÄ LINKISTÄ! Se on täysin ilmainen palvelu ja sen saat toimimaan rekisteröitymällä sisään.

Huuhkajien otteluohjelma MM-karsintoihin:

24.3. Suomi – Bosnia-Hertsegovina 2-2
28.3. Ukraina – Suomi

4.9. Suomi – Kazakstan
7.9. Ranska – Suomi

9.10. Suomi – Ukraina
12.10. Kazakstan – Suomi

13.11. Bosnia-Hertsegovina – Suomi
16.11. Suomi – Ranska