UK Championship -kisassa ei saatu oikeita vastauksia

snooker-vihjeet UK Championship John Higgins snookerin pelivihjeet snookerin mm-kisat the mastersin snookerin snooker live stream The Masters snooker-vihjeet

Pallomeren sivuilla oli viime viikolla käynnissä UK Championship -kilpailu, jossa oli palkintona matka katsomaan The Mastersia.

UK Championship tarjoili isoja yllätyksiä, sillä jokainen maailman kärkipelaaja tippui vuorotellen ulos turnauksesta ja se tarkoitti samalla sitä, että kilpailuun osallistuneiden veikkaukset kuluivat yksitellen kasaan. Varsinkin Judd Trumpin putoaminen oli monelle osallistujalle massiivinen takaisku, sillä huiman syksyn pelanneen maailmanlistan ykkösen nimi löytyi kymmenien veikkaajien lomakkeelta.

Lopullisen niitin teki Mark Selbyn ja Ronnie O’Sullivanin tippuminen ulos turnauksesta. Finaalissa pelasikin kaksi pelaajaa, joista kumpaakaan ei ollut veikattu turnauksen voittajaksi. Näin ollen tällä kertaa palkinto jäi jakamatta.

Hätä ei ole kuitenkaan tämän näköinen, sillä Finnsnooker.com -sivustolla on tällä viikolla käynnissä kilpailu Scottish Open -turnaukseen, mistä on mahdollisuus voittaa matka The Mastersiin. Kisan lisätiedot pääset lukemaan TÄSTÄ!

Mainos alkaa