UFC 257: Conor McGregor vs. Dustin Poirier yksinoikeudella Elisa Viihde Viaplayssa

UFC257 Viaplay floyd McGregorin Mayweatherin kohtaaminen UFC Eddie Alvarez Conor McGregor / Pallomeri.net
floyd UFC Eddie Alvarez Conor McGregor / Pallomeri.net

UFC 257 -illan pääottelussa kohtaavat Conor McGregor ja Dustin Poirier. Uusintaottelu järjestetään Abu Dhabin Fight Islandilla sunnuntaina 24.1. varhaisaamussa. Ottelu on katsottavissa PPV-otteluna Viaplay-sovelluksella tai osoitteessa viaplay.fi. Ottelun hinta on Suomessa 49,95 €.

Conor McGregorin ja Dustin Poirierin välisestä edellisestä ottelusta on kulunut yli kuusi vuotta. Nuoret nousukkaat kohtasivat oktagonissa edellisen kerran 2014. Tuolloin McGregor voitti teknisellä tyrmäyksellä ensimmäisessä erässä vajaassa kahdessa minuutissa. Sittemmin molemmat ottelijat ovat nousseet alansa terävimmälle huipulle. Molemmilla on mielenkiintoista kyllä takanaan myös häviö kevytsarjan mestaruusottelussa Khabib Nurmagomedoville identtisellä tavalla takakuristuksella.

McGregor on otellut edellisen kerran 18.1.2020, jolloin mies voitti paluuottelussaan Donald Cerronen 40 sekunnissa teknisellä tyrmäyksellä. Nyt kyseessä on jälleen paluuottelu uuden lopetusilmoitusten jälkeen. Dustin Poirier otteli edellisen kerran kesäkuussa voittaen Dan Hookerin tuomareiden yksimielisellä päätöksellä.

Khabib Nurmagomedovin lopetettua kevytsarjassa on kärkipaikka mielenkiintoisesti auki ja nämä herrat ovat varmasti tarjolla mestariksi. Rankingissa Dustin Poirier on toinen haastaja, McGregor sijalla viisi. Kohtaamisesta onkin tulossa varmasti yksi tulevan vuoden mielenkiintoisimmista UFC-illoista.

Mainos alkaa

Viaplayn UFC 257 -ilta näytetään kokonaisuudessaan ennakko-otteluista lähtien. Illan suomenkielisestä selostuksesta vastaavat Jani Rajalin ja Aleksi Nurminen. Ilta alkaa 23.1. lauantain ja 24.1. sunnuntain välisenä yönä. Ottelun voi tilata osoitteesta viaplay.fi