UFC kehitti hurjan suunnitelman – otteluiltoja joka viikko yksityisellä saarella

Dana White UFC / Pallomeri.net

Brittilehti Daily Mail uutisoi, että UFC-pomo Dana White on hoitamassa firmalleen yksityistä saarta, jolla järjestää jopa viikottaisia otteluiltoja.

UFC-pomo Dana White kertoo brittilehti Daily Mailin mukaan olevansa hyvin lähellä yksityisen saaren hommaamista promootionsa käyttöön. White on ehdottomasti sitä mieltä, että hänen puljunsa on jälleen pystyssä ja jatkaa toimintaansa niin normaalisti kuin mahdollista huhtikuun 18. päivästä alkaen.

Tuolloin järjestetään UFC 249 -otteluilta, johon ei päästetä katsojia. Myös otteluillan paikka on vielä hämärän peitossa, mutta kyseisen illan pitopaikka on Whiten mukaan varattu promootiolle kahdeksi kuukaudeksi, jonka jälkeen promootion kaikki toiminnot siiretään mystiselle yksityissaarelle.

Whiten mukaan koronavirustilanne vaikeuttaa oleellisesti USA:n ulkopuolelta tulevien ottelijoiden liikkumista. Promootion hankkimalla yksityissaarella tehdään remontointitöitä, jotta saarelta voidaan tehdä yksityislentoja. Tällöin saarella olisi mahdollista otella jopa viikottaisia ottelukortteja.

Mainos alkaa

Kysyttäessä ottelijoiden mahdollisista terveysuhista White jatkoi tuttua linjaansa lyttäämällä huolet tyystin. Hän totesi, että kaikki tuotannoissa mukana olevat testataan, jotta yksikään tapahtuma ei peruuntuisi koronavirustartunnan vuoksi.

Tsekkaa myös: Video: NASCAR-kuski poltti hihansa ja keskeytti virtuaalikisan – sponsori lähti kävelemään