UFC-vihjeet: Tajuton ilta tiedossa – tässä UFC 249 -tapahtuman parhaat pelivalinnat!

UFC-vihjeet 249 reservaatissa - pallomeri.net

UFC-vihjeet tulevat lauantain ja sunnuntain yön odotetusta tapahtumasta, jossa nähdään kehässä useampi supertähti. Tässä parhaat pelivalinnat!

Coolbet tarjoaa UFC 249 -tapahtumaan markkinoiden parhaimpia kertoimia, joten nyt jos koskaan kannattaa kilpailuttaa kertoimet, kun todellinen huippu-urheilu tekee paluun!

UFC-vihjeet:

Justin Gaethe – Tony Ferguson

UFC 249 -tapahtuman odotettu pääottelu. Tony Fergusonin piti alunperin kohdata ottelussa Khabib Nurmagomedov, mutta venäläinen on jäänyt koronaviruksen vuoksi kotimaahansa jumiin, joten Justin Gaethe saa näytönpaikan. Kummankin rekordi on vaakuttava, joten odotukset ovat tapissa. Ferguson on kertoimissa suosikki ja kertoimet povaavat jopa lyhyttä ottelua. Täällä ollaan hieman eri mieltä, sillä Ferguson ei ole mikään aivan älytön pikatyrmääjä ollut ja tilille on viime otteluissa tullut kahden, kolmen ja jopa viiden erän vääntöjä. Gaethella on myös selvästi parempi ottelutuntuma, joten siltä kantilta haastaja varmasti hyötyy. Alku on varmasti molemmilta kohtuullisen varovainen, joten sekin saattaa enteillä hieman pidempää ottelua.

Haetaan lapulle yli 2,5 erää komealla kertoimella.

Mainos alkaa

Jair Rozenstruik – Francis Ngannou

Kahden todellisen tyrmäyskoneen kohtaaminen, jonka voittaja on todennäköisesti mestaruusottelussa. Francis Ngannou on suoranainen mörkö ja miehen taidot ovat ottaneet isoja harppauksia eteenpäin vuoden 2018 mestaruusottelun tappion jälkeen. Nyt alla on kolme täysin suvereenia voittoa, sillä ottelut ovat päättyneet jo avauserässä. Jair Rozenstruik on voittanut kaikki ammattilaisuransa 10 ottelua, mutta vastustajat eivät ole kertaakaan olleet tätä tasoa. Esimerkiksi viime ottelussa tullut hikinen 5. erän voitto Alistair Overeemista ei ole mikään näytös, sillä hollantilainen on jo 39-vuotias. Vertailukohtana Ngannou kohtasi Overeemin vuonna 2017, jolloin hollantilaistähti oli astetta paremmassa kunnossa. Tuo taisto päättyi Ngannoun voittoon reilussa minuutissa.

Lapulle lähtee Francis Ngannoun voitto!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!