UFC-vihjeet: Makwan Amirkhani – Edson Barboza | Klo 5:30

UFC-vihjeet UFC Fight Island / Pallomeri.net

UFC-vihjeet tulevat lauantain ja sunnuntain välisenä yönä käytävästä kamppailusta, joka on kenties suomalaisen vapaaotteluhistorian merkittävin.

Ilmainen UFC-veikkauskisa – voita 10 euron ilmaisveto!

Makwan Amirkhani – Edson Barboza

Amirkhani sai pikahälytyksen UFC Fight Islandille, kun Edson Barbozan alkuperäinen vastustaja vetäytyi ottelusta. Suomalaiselle tilanne varmasti kelpasi paremmin kuin hyvin, sillä nyt edessä on uran kovin koitos, josta voitto avaisi ovet aivan maailman huipulle.

Täytyy kuitenkin muistaa se, että Barboza on aivan eri luokan tekijä kuin Amirkhanin aikaisemmat vastukset. Nyt suomalainen saa kohdata sellaisia potkuja ja lyöntejä tarjoavan pedon, joka voi tyrmätä yhdellä vaivaisella iskulla. Varsinkin alapotkut tulevat olemaan raastavia Amirkhanin kannalta. Mikäli Maku ei onnistu heti alussa viemään ottelua mattoon ja taikomaan jostain esimerkiksi anakonda-kuristusta, niin meno tulee olemaan kylmää.

Laitetaankin lapulla Barbozan voitto ennen täyttä aikaa.

Mainos alkaa

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!