Video: UFC-ottelija kiskaisi ässän hihasta – tiputti vastustajan aivan uskomattomalla kierrelyönnillä

Beneil Dariush UFC tyrmäys kierrelyönnillä / Pallomeri.net

Beneil Dariush vastasi UFC Fight Night 174:n komeimmasta suorituksesta, kun hän tyrmäsi vastustajansa Scott Holtzmanin huikealla kierrelyönnillä.

Lauantain ja sunnutain välisenä yönä otellun UFC Fight Night 174 -otteluillan varsinaisen pääkortin avasi Beneil Dariushin ja Scott Holtzmanin välinen ottelu.

Kyseinen kamppailu ei ehtinyt edes ensimmäiselle erätauolleen, kun Dariushin käsi oli nostettu jo ilmaan voiton merkiksi. Erän viimeisellä minuutilla Dariush sai Holtzmanin hetkeksi satimeen häkin reunalle. Dariush takoi kovan iskusarjan ja näytti olevan jo hyvin lähellä voittoa, kunnes Holtzman pääsi pakenemaan.

Kun pienen asemien hakemisen jälkeen ottelijat lähtivät jatkamaan mäiskettä, kiskaisi Dariush ässän hihasta. Hän yllätti Holtzmanin aivan totaalisesti suorastaan häikäisevällä kierrelyönnillä, joka kajahti Holtzmania leukaan moukarin lailla.

Mainos alkaa

Holtzman pysyi tajuissaan, mutta vain vaivoin. Hän tippui suoraan kanveesiin ja tuomari teki oikean ratkaisun keskeyttäessään ottelun välittömästi.

Beneil Dariush tiputtaa Scott Holtzmanin aivan maagisella kierrelyönnillä: