UFC-pomo lunasti hullut puheensa – ”Tappelusaaren” sijainti ja tulevat tapahtumat julkaistiin

Cody Garbrandt tyrmää Raphael Assuncao UFC / Pallomeri.net

UFC-pomo Dana White kuulosti seinähullulta kertoessaan vievänsä ottelut ”Tappelusaarelle”. White lunastaa puheensa, kun saarella otellaan heinäkuussa.

Vapaaottelupromootio Ultimate Fighting Championship julkaisi tiistaina pitkään odotetun tiedotteen. Promootion pomo Dana White on jo pitkään puhunut hullusta suunnitelmastaan vuokrata yksityinen saari promootion käyttöön.

”Fight Islandiksi”, eli suomalaisittain ”Tappelusaareksi” kutsutun lokaation mysteeri selvisi. Kyseessä on Yhdistyneiden Arabiemiirikuntien pääkaupungin Abu Dhabin liepeillä sijaitseva Yas-saari.

UFC järjestää kyseisellä saarella yhteensä neljä tapahtumaa, joista ensimmäinen on UFC 251 -ilta 11. heinäkuuta. Kyseisessä illassa nähdään myös suomalaisottelija Makwan Amirkhani. Höyhensarjassa ottelevan Amirkhanin vastustaja ei ole vielä varmistunut.

Mainos alkaa

Promootion tiedotteessa sanotaan, että Yas-saarelle rakennetaan noin 25 neliökilometrin kokoinen turva-alue, jonne pääsevät ainoastaan ottelijat, heidän taustajoukkonsa ja promootion oma henkilökunta. Alueella sijaitsee itse areena, harjoituskeskus, hotelli ja ruokailutilat. Illat järjestetään tyhjille katsomoille.

Lue myös: Ex-tennislupaus paljasti valmentajaisänsä sairaat metodit – ”Hänellä oli tapana sitoa minut sänkyyn”