Video: Likainen temppu jäi huomaamatta – UFC-ottelija tökkäsi vastustajaa silmään

Miocic vs Cormier UFC 252 / Pallomeri.net

UFC 252:n pääottelussa tuomari missasi Stipe Miocicin ruman tempun, joka johti Daniel Cormierin ikävään silmävammaan. Miocic myös voitti ottelun.

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Suomen aikaa otellun UFC 252:n pääottelussa kohtasivat Daniel Cormier ja Stipe Miocic. Kyseessä oli heidän keskinäisen trilogiansa päätösosa ja Miocic kruunattiin ottelun voittajaksi tuomariäänin.

Ottelussa nähtiin erittäin puhuttava tilanne, kun Miocic tuikkasi sormensa törkeästi Cormierin vasempaan silmään kesken kolmannen erän. Tuomari ei nähnyt tilannetta ja ottelu sai jatkua.

Cormier loukkaantui tilanteessa pahasti, sillä hänen silmänsä sarveiskalvo repesi. Cormier kävi luonnollisesti kuumana ottelun jälkeen antamassaan haastattelussa.

Mainos alkaa

– Katso nyt v***u silmääni! En näe j******ta mitään vasemmalla silmälläni. Pelkkää mustaa, Cormier puhisi.

Hän ei kuitenkaan pistänyt tappiota silmävamman piikkiin. Hän antoi Miocicille tunnustusta ja sanoi paremman voittaneen. 41-vuotias ottelija antoi myös ymmärtää, että hänen UFC-uransa päättyi tähän otteluun. Cormier totesi, ettei häntä kiinnosta enää muut kuin titteliottelut.

Toistaiseksi ei myöskään ole tietoa siitä millaisella aikataululla hän on toipumassa silmävammastaan.

Stipe Miocic tökkää Daniel Cormieria sikamaisesti silmään UFC 252:ssa:

Katso myös: Video: Hämmentävä tilanne nyrkkeilymatsissa – kehätuomari jätti tyrmäyksen huomioimatta?