Video: UFC:n uusi ruotsalaistähti ei kauaa aikaillut – yhden iskun tyrmäykseen meni 17 sekuntia

UFC:n ruotsalaistähti Khamzat Chimaev / Pallomeri.net

UFC-taivaan uusi ruotsalaistähti Khamzat Chimaev päätti ottelunsa yhden iskun tyrmäyksellä jo 17 sekunnin jälkeen.

UFC on saanut riveihinsä uuden tähtiottelijan. Se kävi viimeistään nyt selväksi, kun Tšetšeniassa syntynyt, mutta teini-iässä ruotsalaistunut Khamzat Chimaev otti kolmannen perättäisen voittonsa ja teki sen jälleen häikäisevällä tavalla.

Chimaevin voittoputkesta tekee vielä uskomattomamman se, että hän debytoi UFC:ssä vasta heinäkuussa. Kolmannen UFC-ottelunsa keskisarjassa kamppaileva Chimaev otteli lauantain ja sunnuntain välisenä yönä UFC Fight Night 178 -tapahtumassa.

Chimaevin vastustajana oli yhdysvaltalainen Gerald Meerschaert, joka ei vielä ottelun alkaessa tajunnut astuneensa kiskoille, kun juna oli tulossa jo kovaa vauhtia kohti. Vaivaiset 17 sekuntia myöhemmin tämä kävi tuskallisen selväksi.

Mainos alkaa

Chimaev näet tiputti Meerschaertin ensimmäisellä perille menneellä iskullaan ja tuomari astui välittömästi ottelijoiden väliin nähtyään, ettei pökertyneellä Meerschaertilla ollut mitään edellytyksiä jatkaa ottelua.

Chimaev sai illan päätteeksi myös vuolaat kehut UFC-pomo Dana Whitelta.

– Hän on todella erityinen. Olen ollut kamppailu-urheilussa mukana koko ikäni, enkä ole koskaan aiemmin nähnyt ketään hänenlaistaan. Jos olet kamppailulajien fani, niin hän on juuri sellainen kaveri, jota haluat katsoa, seurata tai vaikka vihatakin, jos niikseen. Hän on ehdottomasti yksi erityisimmistä ottelijoista, jonka olen koskaan nähnyt, ellei jopa se kaikkein erityisin, White ylisti otteluillan jälkeen pidetyssä lehdistötilaisuudessa.

UFC:n ruotsalaistähti Khamzat Chimaev otti plakkariinsa yhden iskun salamatyrmäyksen:

Katso myös: Video: Huikeaa urheiluhenkeä – triathlonisti kääntyi väärään suuntaan, kilpakumppani odotti maaliviivalla ja päästi ohi