UFC-ottelija järjesti nerokkaan huijauksen päästäkseen haastatteluun – Dana White raivostui

UFC-ottelija

UFC-ottelija Clay Guida ei ole todellakaan se tunnetuin nimi, joten mies joutui tekemään melkoisen pilan saadakseen huomiota.

41-vuotias Guida kärsi tappion Rafa Garcialle sunnuntaina UFC Fight Night -tapahtumassa Kansas Cityssä. Guida heitti taiston jälkeen hanskat kehään, mikä yleensä kertoo siitä, että ottelijan ura on ohi.

Myös kehässä ottelijoita haastatteleva Daniel Cormier antoi poikkeuksellisesti ruutuaikaa hävinneelle, kun yleensä vain voittajat pääsevät antamaan kommentteja tv-lähetykseen.

Mainos alkaa:

Cormier olettikin Guidan antavan kommentteja uransa päätöksestä, kunnes nerokas huijaus paljastui. Mies ilmoitti, ettei ura ole loppumassa. Tämän jälkeen hän alkoi jakamaan syntymäpäiväonnitteluja, kunnes Cormier keskeytti haastattelun.

UFC-pomo Dana White ei ollut mielissään huijauksesta, koska tapahtumat on tarkkaan aikataulutettu, joten turhille tempuille ei ole aikaa.

– Se suututti minua. Pidän Claysta, hän on hyvä tyyppi, mutta esität eläköityväsi vain, jotta voit sanoa jotkut v*tun syntymäpäiväonnittelut jollekin, White höyrysi lehdistötilaisuudessa.

UFC-ottelija huijasi lopettavansa

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!


Pelaajat: