Video: ”Niskani, niskani!” – ottelija kärrättiin paareilla kehästä UFC-debyytissään

Charlie Ontiveros UFC / Pallomeri.net

Charlie Ontiverosin UFC-debyytti päättyi karmivasti, kun hän loukkasi niskansa ottelun avauserässä ja joutui luovuttamaan.

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä oteltu UFC Fight Night 181 piti sisällään myös todella ikävän näköisen loukkaantumisen, jonka vuoksi Mark Smithin ja promootiossa debyyttiotteluaan kamppailleen Charlie Ontiverosin ottelu päättyi jo ensimmäisessä erässä.

Ottelu ehti vanheta vain 2:39, kun Smith tarrasi Ontiverosista otteen ja kaatoi Ontiverosin lyöden hänet voimalla kanveesiin. Ontiveros jäi muutoinkin täysin Smithin alle ja joko itse lyönnin voimasta, Smithin päällerojahduksesta tai molempien yhteisvaikutuksesta Ontiverso loukkasi pahasti.

– Niskani, niskani, Ontiveros sai vain sanottua maatessaan kanveesissa kommunikoidessaan tuomarille syytä ottelun päättämiselle.

Ontiveros jouduttiin kärräämmään paareilla pois kehästä, mutta myöhemmät raportit kertovat, että hän selvisi rytäkästä vähällä ja on hyvässä kunnossa.

Charlie Ontiveros loukkaa niskansa UFC Fight Night 181:ssä:

Ontiveros kärrätään pois kehästä paareilla:


Katso myös: Video: Jättiläisten otteluun valmistautuva voimamies Eddie Hall teki pahaa jälkeä – iskusarja sai sparraajan yskimään verta