Video: UFC-ottelija Mike Perry riehui baarissa – tyrmäsi vanhemman miehen

Mike Perry UFC / Pallomeri.net

UFC:n välisarjan ottelija Mike Perry alkoi riehua, kun häntä oltiin heittämässä ulos baarista. Poliisiin mukaan Perry kävi käsiksi kolmeen ihmiseen.

Sivullisen kuvaama video paljastaa, että UFC:n välisarjan ottelija Mike Perry riehui baarissa Texasin Lubbockissa tiistaina. Perryä oltiin videon perusteella saattamassa ulos baarista hänen kovaäänisesti protestoidessaan henkilökunnan päätöstä.

Jossain kohtaa Perry saa lisää vettä myllyynsä siitä, että joku koski häneen tilanteen tuoksinassa. Lyömiseksi tilanne eskaloituu, kun vanhempi mies yrittää rauhoittaa Perryä ja tämä tinttaa miestä turpiin. Vanhempi mies putoaa yhdellä iskulla ja tämän jälkeen tilanne palaa ennalleen, eli Perry jatkoi yhä riehumistaan verbaalisesti baarin ulkopuolella.

Mainos alkaa

MMA Fighting sivuston mukaan Lubbockin poliisi vahvisti tapahtuneen ja että Perryä kuulusteltiin tapahtumapaikalla, mutta häntä ei pidätetty. TMZ:n mukaan Perryn tyrmäämä mies toimitettiin sairaalaan. Todistajien mukaan Perry oli lyönyt ensin baarin työntekijää, kun häntä oli pyydetty poistumaan paikalta. Poliisin mukaan Perry olisi hyökännyt kaikkiaan kolmen ihmisen kimppuun.

Perryä koskeva syyte oli kirjattu poliisin mukaan rikkomukseksi, eli hän joutuu vastaamaan asiasta oikeudessa ja häntä uhkaa 500 dollarin sakko.

Mike Perryn riehaantuminen tallentui videolle:

Katso myös: Video: Nousuhaaveiden murskautuminen meni ihon alle – Heidenheim-fanit hyökkäsivät Bremenin bussin kimppuun