Video: Härski potku! UFC-mestari rikkoi sääntöjä ja menetti vyönsä diskaukseen

UFC-mestari

Miesten kääpiösarjan UFC-mestari Petr Yan joutui diskatuksi, kun venäläinen potkasi järjettömällä ja sääntöjenvastaisella tavalla Aljamain Sterlingiä.

UFC 259 -vapaaotteluillan yksi titteliotteluista päättyi ikävällä tavalla, kun hallitseva mestari Petr Yan menetti vyönsä rikottuaan räikeästi sääntöjä.

Häkissä lähes kaikki on sallittua, mutta paria asiaa täytyy kunnioittaa. Yksi näistä on se, että vastustajaa ei saa potkaista päähän, mikäli toinen polvi oli maassa. Yan sortui tähän temppuun, sillä venäläinen tälläsi hurjan polvipotkun suoraan Sterlingiä kupoliin, vaikka vastustaja oli toinen polvi maassa.

Sterling sai aikaa kerätä voimiaan ja yrittää palata häkkiin, mutta se oli mahdottomuus, koska osuma polvesta oli niin massiivinen. Kohtuullisen sekaisin ollut Sterling poistui häkistä voittajana mestaruusvyön kanssa, mutta tämä ei ollut tapa, jolla hän olisi mestaruuden halunnut voittaa.

Jamaikalainen pyytelikin ottelun jälkeisessä haastattelussa anteeksi faneilta, vaikka miehellä ei ollut osaa eikä arpaa hylkäykseen, vaan päinvastoin hän joutui sääntöjenvastaisen iskun kohteeksi.

UFC-mestari hylättiin – rikkoi härskisti sääntöjä

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!

Tsekkaa myös: Video: Aleksander Barkov höynäytti Mikael Granlundia – tarjoili maagisen maalisyötön


Pelaajat: