Video: UFC-mestari nöyryytti vastustajaansa armotta – juhli voittoa alistavalla köyräisyllä ja breikkausnäytöksellä

UFC-mestari Isreal Adesanya / Pallomeri.net

UFC-mestari Israel Adesanya jatkoi vakuttavaa voittoputkeaan, mutta juhli voittoaan varsin tyylittömästi.

Voittaman UFC-mestari Israel Adesanya puolusti keskisarjan vyötään jälleen onnistuneesti. Tällä kertaa UFC 253 -ottelukortin pääottelussa kaatui Paulo Costa.

Adesanya otti voiton tiputtamalla Costan maahan ja viimeistelemällä ottelun kiipeämällä hänen päälleen ja latomalla tylyn iskusarjan.

Suupaltin vikaa omaavan Adesanyan voitossa ei ollut mitään vikaa, mutta hänen tapansa juhlia voittoa oli perin mauton. Heti tuomarin tultua ottelijoiden väliin, otti Adesanya Costaa olkapäistä kiinni ja teki pari yhdyntään viittaavaa työntöliikettä alistaakseen Costaa.

Mainos alkaa

Kun Costaa hetkeä myöhemmin paikkailtiin, tuli Adesanya hänen viereensä antamaan sinänsä komean näytöksen breakdance-taidoistaan. Tanssi jätti kuitenkin ikävän sivumaun, sillä tämäkin vaikutti olevan pelkkää vastustajalle ilkkumista.

Adesanya on nyt puolustanut mestaruusvyötään onnistuneesti kolme kertaa ja kaikkiaan hän on UFC-urallaan edennyt puhtaalla 9-0-rekordilla.

Ennen mestaruusottelua myös tappiottomana edenneelle Costalle ottelu oli hänen UFC-uransa kuudes, eli hänen rekordinsa on tappion myötä nyt 5-1.

UFC-mestari Israel Adesanya ottaa vakuuttavan voiton ja juhlii nöyryyttämällä vastustajaa: