Video: Brutaali tyrmäys toi UFC-ennätyksen ja unohtumattoman haastattelun – ”Minun pitää käydä pa***lla”

Derrick Lewis UFC / Pallomeri.net

UFC-järkäle Derrick Lewis teki selvää jälkeä vastustajastaan brutaalilla tyrmäyksellä ja otti nimiinsä raskaan sarjan tyrmäysennätyksen.

Launtain ja sunnuntain välisenä yönä käydyn UFC Fight Night 174:n pääottelussa Derrick Lewis pieksi Alexei Oleynikin aivan maan rakoon ja ottelu päättyi tekniseen tyrmäykseen toisen erän alussa.

Lewis pudotti Oleynikin terävällä iskulla eikä päästänyt häntä enää ylös. Lewis mätki Oleynikia päähän todella brutaaleilla iskuilla kunnes tuomari keskeytti teurastuksen.

Tyrmäys oli Lewisin UFC-uran yhdeksästoista, joten hän pokkasi samalla nimiinsä uuden raskaan sarjan ennätyksen. Ottelun jälkeen tapahtuman tv-lähetyksen selostaja yritti haastatella Lewisia, joka ei ilmeisesti tajunnut olevansa suorassa lähetyksessä. Selostajan pohjustaessa kysymystä tyrmäysennätyksestä Lewisilla oli asiaa kuvan ulkopuolelle.

Mainos alkaa

– Minun pitää käydä pa***lla, Lewis puuskahti jollekulle.

Selostajan repeäminen nauruun paljasti myös Lewisille, että hän tosiaan oli jo mukana lähetyksessä. Näin Lewisin huikea ennätys sai rinnalleen unohtumattoman haastattelun.

Derrick Lewis teki UFC-historiaa ja antoi unohtumattoman haastattelun:

Katso myös: Video: UFC-ottelija kiskaisi ässän hihasta – tiputti vastustajan aivan uskomattomalla kierrelyönnillä