Pallomeri-TV: Teemu Packalen – vapaaottelija viiksien kera | Voita matkat UFC -iltaan Lontooseen

Teemu Packalen UFC Fight Night London Pallomeri.net

Pallomeri-TV pääsi tällä kertaa tutustumaan vahvan suosion saavuttaneeseen vapaaotteluun. UFC-ottelija Teemu Packalen löydettiin treenien tiimellyksessä harjoittelemassa pystyotteluteknikkaansa Turku Muay Thai -salilla. Viiksistään tunnettu Packalen kertoo videolla kysymyksen, johon oikein tai lähelle vastaamalla voi voittaa matkan kahdelle katsomaan Teemun toista UFC -ottelua Lontooseen helmikuun lopussa.

Teemu Packalen – vapaaottelija viiksien kera

Odotusarvo vapaaottelijasta on herkästi stereotypia hieman yksinkertaisesta, iskuja saaneesta aggressiivisesta koneesta. Siitä tyypistä, joka kertoo lööpeissä syövänsä vastustajan kissan tai muuten trashtalkillaan “yrittää päästä vastustajan pään sisään”. Teemu Packalen tekee huikean uskomattoman poikkeuksen. Enemmän filosofia ulkonäöltään muistuttava turkulainen on todellinen esikuva nuorille – järkevä, rauhallinen ja päämäärätietoinen.

Packalenin seuraava suuri päivä koettaa 27.2 kun hän astelee uransa toiseen UFC -otteluun. Tällä kertaa mies on saanut valmistautua rauhassa matsiin tutkien vastustajan ottelutyylin ja kerennyt rakentaa omaa ottelustrategiaansa. Edelliseen UFC -otteluun hän sai kutsun vain viikkoa ennen tapahtumaa.

“Siinä tuli aikamoinen kiire päästä painorajoihin ja saada itseään valmiiksi. Sen matsin hävisin lopulta pisteillä. UFC:ssä ei ole varaa kovin montaa matsia ottaa turpaan, tai sitten näytetään kyllä ovea.”

Me näytämme yhteistyössä Unibetin kanssa lentokoneen ovea kahdelle onnekkaalle. Packalenin yhteistyökumppani Unibet lähettää kisavoittajan avecin kanssa 27.2. seuraamaan Teemun matsia ja UFC -iltaa O2 Areenalle.

Osallistumisohjeet kisaan videon alla.

Kisan osallistuminen, säännöt & ehdot:

  1. Veikkaa alla olevaa kaavaketta käyttäen oikea vastaus Teemun videolla esittämään kysymykseen. Vastaukset millimetrejä käyttäen!
  2. Kilpailussa oikein veikanneiden kilpailijoiden kesken arvotaan matka UFC Fight Nightiin Lontooseen. Jos käy niin, että täysin oikeita veikkauksia ei löydy, palkintomatka arvotaan lähimmäksi veikanneiden kilpailijoiden kesken. Voittaja saa ottaa myös yhden kaverin mukaan reissuun tuttuun #teamunibetin tyyliin!
  3. Voittajan tulee olla betsannut kampanja-aikana yhteensä 10 eurolla mitä tahansa Unibetilla (17.1.-31.1.)
  4. Jos et vielä omista Unibetin pelitiliä, sen saat auki tästä —> Unibetin pelitilin avaus.

HUOM! Osallistumalla kisaan annat Pallomeri.netille oikeuden tarkistaa pelitilisi tiedot Unibetilta tähän kilpailuun liittyen.

[contact-form-7 id=”5407841″ title=”Unibet-UFC”]