Video: Julma tyrmäys UFC:ssä – ottelija pamautti vastustajaa polvella päähän ja viimeisteli kovilla moukareilla

Vicente Luque UFC Fight Night 173 / Pallomeri.net

UFC Fight Night 173:ssa nähtiin todella tyly viimeistely, kun Vicente Luque veti vastustajaa polvella kupoliin ja viimeisteli työnsä armottomilla iskuilla.

UFC Fight Night 173 -vapaaottelutapahtuma oteltiin Las Vegasin UFC Apexissa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Suomen aikaa. Kahdeksan ottelun kortin viidennessä kamppailussa kohtasivat Randy Brown ja Vicente Luque.

Brownin ilta päättyi melkoisen tylyyn tyrmäykseen toisen erän viime sekunneilla. Väsyneen ja alistuneen oloinen Brown ilmeisesti yritti vain selvitä erän loppuun asti eikä pystynyt juuri vastustelemaan, kun Luque otti hänestä otteen. Luque huomasi tämän ja huomasi paikkansa tulleen.

Luque yritti päättää ottelun vetämällä Brownia todella julmasti polvella päähän. Brown oli selvästi jo aivan ulapalla tämän jälkeen, mutta tuomari antoi Brownille vielä mahdollisuuden puolustuautua. Luque jatkoi parilla todella kovalla nyrkiniskulla Brownin päähän ja tuomari astui ottelijoiden väliin.

Mainos alkaa

Vaikka polvipotku olikin todella tyly, se oli sinänsä sääntöjen mukainen, sillä Brown oli teknisesti ottaen pystyssä. Uusinnoista tosin näkee, että Luque käytännössä kannattelee Brownia ennen kuin jysäytti tätä polvella.

Vicente Luque tyrmää Randy Brownin julmasti UFC Fight Night 173:ssa: