Video: UFC:n ”Taistelusaari” on viimeisiä silauksia vaille valmis – villi idea vaati valtavat valmistelutyöt

UFC-vihjeet UFC Fight Island / Pallomeri.net

UFC:n paljon puhuttu Fight Island vaati valtavat ponnistelut, mutta promootion visio on tulossa toteen. Tuore video paljastaa valmistelujen etenemisen.

Kun UFC-pomo Dana White taannoin paljasti, että hän siirtää osan promootionsa toiminnasta mystiselle ”Taistelusaarelle”, jonka sijaintia vartioitiin kuin mitäkin valtionsalaisuutta, piti moni häntä pähkähulluna.

Ideahan on toki hullu ja villi, mutta kohta se on totta. Tuore video paljastaa millaisia toimia Whiten visio on vaatinut. Saarella tullaan ottelemaan ensimmäisen kerran 12. heinäkuuta, kun UFC 251 -otteluilta käydään läpi Fight Islandin tiloissa.

Promootio on järjestänyt korona-aikana otteluiltoja muun muassa omistamassaan APEX-tilassa, joka sijaitsee Las Vegasissa, mutta Fight Islandille on erityinen tarve, sillä Abu Dhabissa sijaitsevaa saarta eivät koske minkäänlaiset matkustusrajoitukset, joten teoriassa ottelijat ympäri maailman voivat kokoontua Fight Islandille ottamaan mittaa toisistaan.

Mainos alkaa

UFC:n Fight Island on viittä vaille valmis:

Katso myös: Video: Golfari Ian Poulter heitti kunnon leijan kesken kisan – mikki välitti sen katsojille koko komeudessaan