Video: UFC-ottelija jätti erän ylimielisesti kesken – vastustaja kuittasi terävällä pommilla

Video: UFC-ottelija jätti erän ylimielisesti kesken – vastustaja kuittasi terävällä pommilla

UFC-ottelija Spike Carlyle maksoi hintaa ylimielisestä tempustaan. Hän jätti erän ylimielisesti kesken ja sai välittömästi tylyn nyrkiniskun kupoliinsa.

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä oli jälleen UFC on ESPN -illan aika ja ottelut käytiin Las Vegasissa promootion omassa APEX-tilassa. Illan pääkortin keskimmäisenä otteluna nähtiin catchweight-luokan ottelu Spike Carlylen ja Billy Quarantillon välillä.

Liiallisen itseluottamuksen osoitukset ja ylimieliset temput eivät ole vapaaottelussa vieraita ja tästä saatiin varsin typerä näyte Carlyleltä. Ottelun toinen erä oli lopuillaan, kun Carlyle oli painanut Quarantillon maahan ja huitoi sarjan iskuja päin Quarantilloa.

Carlyle tulkitsi tämän merkiksi ylivoimaisuudestaan. Hän nousi pois Quarantillon päältä ja lähti kävelemään kohti häkin laitaa, vaikka erää oli vielä jäljellä useampi sekunti. Quarantillo ei varsiniasesti arvostanut Carlylen ylimielisyyttä ja pisti hänet maksamaan hintaa typeryydestään.

Quarantillo ponkaisi pystyyn, otti pari kipakkaa askelta ja tirpaisi todella terävän ja tylyn iskun Carlylen poskeen. Leijuminen ei muutenkaan ollut Carlylen osalta perusteltua, sillä hän hävisi ottelun lopulta yksimielisellä tuomaripäätöksellä.

Spike Carlyle jättää erän kesken ja saa Billy Quarantillolta välittömän kuitin:

Tsekkaa myös: Video: UFC julkaisi listan historian nopeimmista otteluista – Makwan Amirkhanin hurja tyrmäys mukana

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut