Video: UFC-ottelija yllytti vastustajaa ja sai mitä tilasi – gongi pelasti nololta tyrmäykseltä

UFC

UFC-ottelija Andre Ewell pullisteli kesken ottelun ja sai välittömän kuitin, mutta pelastui nololta tyrmäykseltä, koska aika loppui.

Varhain sunnuntaina Suomen aikaa oteltu UFC Fight Night 199 antoi jälleen loistavan esimerkin siitä, että ylimielisyydestä joutuu urheilussa ennemmin tai myöhemmin tilille. Tällä kertaa kuitti tuli nopeasti, mutta juuri sopivan myöhään, että kasvot säilyivät.

Kyseessä oli illan esiottelukortin neljäs ottelu, jossa kohtasivat höyhensarjan ottelijat Charles Jourdain ja Andre Ewell. Heistä Ewell sai ottelun päätöserässä valtavan itseluottamuspiikin kestettyään Jourdainin kovan iskusarjan.

Ewell päättikin näyttää kovuuttaan lisää ja elehti Jourdainille yllyttääkseen tätä antamaan vielä kovempaa kyytiä. Ewellin harmiksi Jourdain katsoi bluffin ja teki juuri, kuten Ewell pyysi.

Jourdain monotti Ewelliä rajusti vatsaan ja Ewell tipahti oitis kanveesiin. Tämä olisi ollut loistava paikka Jourdainille syöksyä perään ja viimeistellä tyrmäys, mutta niin nolosti kuin Ewellin elvistely päättyikin, hän vältti todella nolon tyrmäystappion, koska aika ehti loppua juuri, kun Jourdain oli saanut potkunsa perille.

Ewell sai toki sikäli ansionsa mukaan, että hän hävisi ottelun kaikin tuomariäänin.

UFC-ottelija Andre Ewell yllyttää Charled Jourdainia ja saa julman potkun palkkioksi:

Tässä tilanne toisesta kuvakulmasta:

Katso myös: Video: Ruotsin salibandyn pääsarjassa älytön rankkarimaali – veskari joutui täysin toivottomaan tilanteeseen