Häirikkö yritti päästä UFC-häkkiin – järjestyksenvalvoja antoi todella tylysti kyytiä

Naispuolinen häirikkö UFC 274

UFC 274:ssä sattui tilanne, jota tv:ssä ei huomattu, kun häirikkö yritti häkkiin, mutta sai tylysti kyytiä järjestyksenvalvojalta.

Somessa leviää raju, mutta erittäin koominen video, joka kuvattiin UFC 274 -vapaaottelutapahtumassa. Videolla esiintyy noin parikymppinen nainen, joka tekee erittäin huonoksi osoittautuvan ratkaisun.

Kun Justin Gaethjen ja Charles Oliveiran välinen ottelu oli päättynyt ensimmäisessä erässä ja ottelun loppuratkaisu aiheutti pienen kaaoksen, päätti videolla esiintyvä häirikkö ryhtyä toimeen ja hakea itselleen huomiota pyrkimällä häkkiin ja sitä kautta miljoonien silmäparien eteen illan tv-lähetyksen välityksellä.

Nainen odottaa oikeaa hetkeä ja nousee kaiteen yli. Hän lähtee terävästi liikkeelle ja videolla nähdään kuinka hän vikkelästi kirmaa häkille. Sitten tuli eteen ylitsekäymätön este, johon nainen ei ilmiselvästi ollut mitenkään varautunut.

Lähin häkkiä vartioiva järjestyksenvalvoja nimittäin pukkaa naisen kylmänviileästi häkiltä lattialle komeassa kaaressa kuin minkäkin roskan. Nainen selvisi hurjan näköisestä lennostaan ilmeisesti kutakuinkin ehjin nahoin, sillä videon lopuksi nähdään, kuinka toinen järjestyksenvalvoja saattelee häntä pois päin häkiltä.

Naispuolinen häirikkö yrittää päästä häkkiin UFC 274:ssä, mutta saa todella rajusti runtua järjestyksenvalvojalta:

Katso myös: Härski temppu Paraguayn liigassa – Amelianon fani pelasi joukkueelleen aikaa sabotoimalla vastustajan kulmurin