Video: Mykistävä lopetus UFC:ssä – ottelija ei luovuttanut, vaikka käsi meni rujosti sijoiltaan ja roikkui velttona

Jamahal Hill UFC 263 / Pallomeri.net

UFC 263:ssa nähtiin hämmästyttävä ja karu ottelun lopetus, kun Jamahal Hillin käsi meni sijoiltaan, mutta hän ei suostunut luovuttamaan.

UFC 263 -vapaaotteluillan pääkortin avausottelussa nähtiin kevyen sarjan taisto, jossa kohtasivat Paul Craig ja Jamahal Hill. Ottelu loppui jo avauserässä varsin karulla tavalla tuomarin keskeytyksellä, mikä ei toki sinänsä ole niin erikoista, mutta se, miten ratkaisuun päädyttiin on sitä mitä suurimmissa määrin.

Kukaan tuskin kiistää sitä, etteivätkö vapaaottelijat olisi luonteeltaan erittäin kovia urheilijoita, joilla on korkea kipukynnys, mutta Hill osoitti omalla periksiantamattomuudellaan, että joskus vapaaottelijat kykenevät aivan yli-inhimillisiltä tuntuviin asioihin.

Mainos alkaa

Craig sai näet napattua Hillin vasemmasta kädestä kiinni ja pistettyä käsilukon päälle. Hill ei suostunut antautumaan vaan väänsi vastaan, kunnes käsi taittui aivan luonnottomaan kulmaan. Hänen kätensä vääntyi sijoiltaan ja roikkui Craigin jalkojen välissä velttona.

Kun Hill taisteli ja väänsi vastaan, muistutti hänen kätensä lähinnä kuivalla maalla sätkivää kalaa. Vaikka kivun oli oltava hirveä, ei Hill vieläkään luovuttanut, vaan hän jatkoi taistelua aivan viimeiseen asti. Lopulta tuomari huomasi mitä Hillin kädelle oli käynyt ja keskeytti ottelun.

Paul Craig vääntää Jamahal Hillin käden sijoiltaan UFC 263:ssa, mutta Hill ei luovuta:

Katso myös: Video: Serbiassa nähtiin vahva ehdokas vuoden tyrmäykseksi – Boban Ilioski jysäytti näyttävän polvipotkun