Video: UFC-ottelu sai karsean lopun tuomarin jäädyttyä – puolustuskyvytön ottelija hakattiin pahaan kuntoon

Tuomarin jäätyminen UFC 251 / Pallomeri.net

UFC 251 -tapahtumassa nähtiin karmiva ottelun lopetus tuomarin jahkailun takia. Hän aikaili kesketyksen kanssa, joten ottelun lopusta tuli ruma verilöyly.

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Abu Dhabin Fight Islandilla oteltu UFC 251 -tapahtuma piti sisällään hieman karumpaa katsottavaa, kun tuomarin jäätymisen myötä Jose Aldon ja Petr Yanin välinen kääpiösarjan mestaruusottelu päättyi todella rumasti.

Yan piti Aldoa alakynnessä pitkään ja takoi hurjia iskuja Aldon päähän. Pahasti verta vuotanut Aldo oli rimpuillut jo toista minuuttia, kunnes lakkasi taistelemasta vastaan ja yritti enää vain suojata sen minkä pysty, kun Yan hakkasi häntä.

Iskuja jaellut Yan katsoi myös jossain kohtaa tuomarin suuntaan ja piti taukoja lyöntiensä välissä, kun Aldo ei enää vastannut millään lailla. Tuomari Leon Roberts antoi ottelun jatkua aivan liian kauan. Hän keskeytti kamppailun vasta, kun Aldo oli saanut hirvittävän määrän iskuja ja kyyhötti omassa verilammikossaan.

Mainos alkaa

Ottelu päättyi, kun viidettä erää oli menty 3:24. Myös UFC-pomo Dana Whiten mielestä tuomarin olisi pitänyt reagoida löylytykseen aikaisemmin. Hän kuvaili nähtyä ”hirvittäväksi lopetukseksi”.

Jose Aldo saa tarpeettoman pahasti turpaansa tuomarin jahkailun takia: