Tv-kumppani hillitsi UFC:tä – reservaatti-ilta peruuntui, mutta hulluin suunnitelma jäi

Tv-kumppani hillitsi UFC:tä – reservaatti-ilta peruuntui, mutta hulluin suunnitelma jäi

UFC joutui sittenkin perumaan odotetun otteluiltansa, kun tv-yhtiöt pyysivät sitä. Vapaaottelupromootion suuruudenhulluin suunnitelma on silti voimassa.

Läntisen urheilumaailman itsepintaisin koronakapinallinen, vapaaottelupromootio Ultimate Fighting Championship on joutunut jälleen nöyrtymään viruspandemian edessä. Promootio tiedotti peruuttaneensa ensi viikon lauantaille kaavaillun UFC 249 -otteluillan ja keskettävänsä kaiken kilpailutoiminnan toistaiseksi.

Promootion puheenjohtaja Dana White oli järjestämässä nyt peruttua otteluiltaa 18. huhtikuuta kalifornialaisessa intiaanireservaatissa sijaitsevalla kasinolla. Hurja suunnitelma kuitenkin kaatui, kun sen tv-oikeudet omistavan urheilukanava ESPN:n ja sekä kanavan emoyhtiö Disneyn pyynnöstä.

– Minulle soitettiin Disneyn ja ESPN:n ylimmiltä tahoilta. He käskivät minua pysähtymään ja perumaan ensi viikonlopun tapahtuman, White kertoo ESPN:n sivuilla.

Ilman yleisöä järjestettäväksi suunniteltu tapahtuma oli pinteessä jo ennen perumispäätöstä, kun korsisarjan mestari Rose Namajunas vetäytyi ottelusta Jessica Andradea vastaan. Namajunas kertoi tiedotteessaan, että hänen perhettään on kohdannut kaksi koronavirukseen liittyvää kuolemaa lyhyen ajan sisällä.

UFC 249 -otteluillan uudesta ajankohdasta ei ole vielä kerrottu. Whiten mukaan UFC 249 järjestetään heti kun hän saa tälle ”vihreää valoa”. Vaikka promootion kilpailutoiminta on jäissä seuraavat viikot, ei puuhamies White ole lopettanut promootion tulevien hankkeiden suunnittelua.

Whiten reservaatti-iltaa hullumpi suunnitelma on järjestää otteluiltoja jopa viikottaiseen tahtiin yksityisellä saarella, jonne myös ulkolaiset ottelijat voivat saapua matkustusrajoituksista huolimatta.

– Saaren ottelupaikkojen rakentaminen on käynnissä ja siellä otellaan mahdollisimman pian, White totesi uutistoimisto AP:lle.

Lue myös: Lehti: Valioliiga haluaa ihmiset takaisin stadioneille – brittifirman sovelluksesta ratkaisu?

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut