UFC:n huipputapahtuman ottelijalla koronavirustartunta – osallistui perjantaina normaalisti punnitukseen

UFC

UFC:n paluu on puhuttanut viime päivien aikana, sillä organisaatio järjestää jäätävän kovan otteluillan koronaviruksesta huolimatta.

UFC 249 -nimeä kantavassa tapahtumassa nähdään useampi supertähti, joten kehässä pitäisi rytistä oikein kunnolla. Otteluillan aatto toi kuitenkin hieman huonoja uutisia, sillä Ronaldo Souzan koronatesti oli positiivinen, joten ottelija joutuu vetäytymään illasta. Souza osallistui perjantaina vielä normaalisti punnitukseen suojamaskin ja -hanskojen kanssa, mutta tämän jälkeen mies sai tiedon tartunnastaan.

Souzan oli tarkoitus otella Floridan Jacksonvillessä järjestettävässä tapahtumassa Uriah Hallia vastaan. Souzan positiivinen testitulos tarkoittaa sitä, että mies on siirretty avustajineen karanteeniin. Sen sijaan otteluilta tullaan muilta osin viemään läpi suunnitellusti, koska kenellekään muulla ei todettu koronavirustartuntaa.

UFC 249 -tapahtuma tulee suorana lähetyksenä Viaplayn ja Viasatin kautta. Uudet tapahtumat ovat luvassa jo ensi viikolla, kun samassa paikassa järjestetään kaksi uutta otteluiltaa.


Pelaajat: