Video: Pelottava tilanne KHL:ssä – kova laukaus osui Ufa-pelaajaa kurkkuun

Vjatseslav Solodukhin Salavay Julaev Ufa / Pallomeri.net

KHL:ssä nähtiin todella vaarallinen tilanne, kun Lokomotiv pelaajan kova kuti kajahti Ufa-pelaajaa kurkkuun. Onnea oli kuitenkin matkassa.

Salavat Julaev Ufan viikko KHL:ssä ei alkanut kovinkaan mairittelevasti, kun joukkue otti kotonaan höykkyä Lokomotiv Jaroslavlilta tyylipuhtaasti maalein 5-0.

Kamalan tuloksen lisäksi tassuun jäi myös varsin kauhistuttava hetki, kun Ufa-hyökkääjä Vjatseslav Solodukhin meni peittämään laukausta.

Lokomotiv-pakki Rushan Rafikov oli lähettämässä terävää rannevetoa matkaan, kun Solodukhin teki syöksynsä. Polviasennossa kiekon tielle mennyt Solodukhin peitti kyllä laukauksen, mutta kiekko kajahti häntä suoraan kurkkuun.

Solodukhinilla oli onneksi kosolti onnea matkassa, sillä vaikka kiekko tulikin kurkkuun kovalla voimalla, niin se ei osunut pahimpaan mahdolliseen paikkaan. Kipeää osuma taatusti teki, mutta Solodukhin pääsi kuitenkin jäältä pois omin avuin.

Ufa-hyökkääjä Vjatseslav Solodukhin saa kiekon kurkkuunsa:

Katso myös: Video: Samuel Zahradnik liekitti voiton Nove Zamkylle – ratkaisi pelin kahdella täysin hävyttömällä rankkarilla


Joukkueet: