Video: Uefa Youth Leaguessa uskomatonta rankkarisekoilua – maalivahti torjui kolme pilkkua putkeen

Uefa

Uefa Youth League tarjoili melkoisen show’n keskiviikkona, kun Salzburgin Daniel Antosch joutui torjumaan kolme rankkaria putkeen.

Salzurgin ja Lyonin välisessä ottelussa nähtiin melkoinen alku, kun Lyonille tuomittiin rangaistuspotku jo reilun seitsemän minuutin pelin jälkeen.

Tästä käynnistyi sellainen tapahtumaketju, jota harvemmin jalkapallossa on nähty. Salzburg-veskari Daniel Antosch torjui Florent da Silvan yrityksen, mutta pilkku uusittiin, koska Antoschin katsottiin lähteneen liikkeelle liian aikaisin.

Näin ollen Lyon-peluri pääsi yrittämään uudestaan maalintekoa. Da Silvan toinen yritys suuntautui täysin vastaavaan kohtaan kuin ensimmäinenkin ja lopputulos oli identtinen, sillä Antosch syöksyi torjuntaan. Tälläkin kertaa erotuomari kuitenkin uusi yrityksen ja nosti hämmentyneelle Antoschille keltaisen kortin.

Mainos alkaa

Da Silvaa ei kahden epäonnistuneen laukauksen jälkeen vaihdettu, vaan nuorukainen sai kokeilla vielä kolmannen kerran maalintekoa. Nyt Lyon-peluri vaihtoi kulmaa, mutta tälläkin kertaa Antosch onnistui torjumaan pilkun. Kolmatta torjuntaa ei enää mitätöity, vaan Salzburg-veskari pääsi nostamaan ivallisesti peukkunsa linjatuomarin suuntaan.

Salzburg nappasi lopulta värikkäiden vaiheiden jälkeen ottelusta 4-3-voiton.

Uefa Youth Leaguessa nähtiin hämmentävä rankkarisekoilu

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!


Pelaajat: