Huippu-uutisia UEFA:lta – rajoituksia höllennetään, Huuhkajien peleihin voi jälleen ottaa yleisöä

Huuhkajat Urheilukalenteri UEFA / Pallomeri.net

UEFA antoi hyvä uutisia jalkapallofaneille. Liitto höllentää rajoituksiaan ja Huuhkajien peleihin pääsee jälleen yleisöä.

Euroopan jalkapalloliitto UEFA ilmoittaa löyhentävänsä yleisörajoituksiaan, minkä ansiosta Huuhkajien lokakuun kotipeleihin pääsee rajoitettu määrä katsojia.

Huuhkajat kohtaa Kansojen liigassa kotonaan Bulgarian 11. lokakuuta ja Irlannin kolme päivää myöhemmin. Ottelut pelataan Helsingin olympiastadionilla.

Korkeintaan 30 prosenttia katsomokapasiteetista voi olla käytössä, mutta kansalliset rajoitukset saattavat pienentää osuutta. Palloliiton mukaan Olympiastadionille voidaan ottaa arviolta 7 500–8 000 katsojaa.

Mainos alkaa

– Tämä on totta kai hieno uutinen meille kaikille ja ennen kaikkea joukkueelle, joka saa hienosti tukeneen kotiyleisön jälleen tuekseen. Samalla on kuitenkin tärkeää muistaa, että vastuullisuutta ei voi liikaa korostaa, totesi Palloliiton pääsihteeri Marco Casagrande liiton tiedotteessa.

Huuhkajien sosiaalisen median kanavissa tiedotettiin myöhään torstaina, että Suomen jalkapallomaajoukkueiden kuukausikirjeen tilaajat saavat lippuihin etuosto-oikeuden.

Suomi-Bulgaria-ottelun ennakkomyynti alkaa 6. lokakuuta ja yleinen myynti seuraavana päivänä. Suomi-Irlanti-ottelun pääsylippuja saa ennakkoon 7. lokakuuta ja yleisestä myynnistä 8. päivänä.

Tsekkaa myös: TPS:llä koronatartunta – koko joukkue karanteeniin 14 päiväksi


Joukkueet: