Telegraph: Uefa suunnittelee jalkapallon EM-kisoja pelattavaksi joulukuussa

Telegraph: Uefa suunnittelee jalkapallon EM-kisoja pelattavaksi joulukuussa

Uefa on alkanut suunnittelemaan EM-kisojen siirtämistä pois kesäkuulta. Brittilehti Telegraphin mukaan harkinnassa on turnauksen pelaaminen joulukuussa.

Koronavirus on sotkenut koko kevään urheilutarjonnan, sillä lähes kaikki sarjat ovat tauolla. Osa sarjoista on jopa jouduttu suoraan peruuttamaan eikä kausi tule enää saamaan jatkoa.

Kesäkuussa pelattavien jalkapallon EM-kisojen kohtalo on seuraava iso kysymys, sillä turnauksen pelaaminen alkaa näyttämään entistä epätodennäköisemmältä. Uefa onkin käynnistänyt jo suunnitelmat turnauksen siirrosta, sillä Telegraphin mukaan yksi vaihtoehto on pelata kisat tämän vuoden joulukuussa. Yleisen käsityksen mukaan todennäköisin vaihtoehto olisi siirtää EM-kisojen alkua vuodella, mutta nyt Uefalla on kokouksessa pöydällä myös toinen mahdollinen suunnitelma.

Suomessa EM-kisojen kohtalo on tietysti iso kiinnostuksen kohde, sillä Huuhkajat selvitti historiallisella tavalla tiensä ensimmäistä kertaa jalkapallon arvoturnaukseen. Turnauksen peruuttaminen olisikin valtaisa takaisku varsinkin suomalaisille futisfaneille.

Lue myös: Koronavirus urheilussa: Tässä urheilusarjojen ja -tapahtumien tilanne juuri nyt

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut