Video: Aivan käsittämätön maaliviivapelastus NCAA:ssa – UCLA:n veskari taisteli upeasti loppuun asti

Hannah Mitchell UCLA / Pallomeri.net

Naisten NCAA-jalkapallossa nähtiin yksi kuluvan vuoden huikeimmista pelastuksista, kun UCLA:n Hannah Mitchell taisteli loppuun asti.

Yliopistourheilusarja NCAA:n naisten jalkapalloliigassa elettiin huima hetki ottelussa Cal State Fullertonin ja UCLA:n välillä. Ottelu oli toki jo ratkennut, kun sen äärelle päästiin, mutta siitä huolimatta yleisö sai haukkoa henkeään, kun UCLA:n maalivahti Hannah Mitchell osoitti, että tilanteet kannattaa aina pelata loppuun asti.

Pelin 82. minuutilla Mitchell lähti pitkää kaaripalloa vastaan, mutta arvioi sen lentoradan hieman väärin, joten pallo pomppasi hänestä ohi. Cal State Fullertonin pelaaja puolestaan onnistui kurottamalla survaisemaan pallon kohti nyt tyhjänä ollutta maalia. Maalin syntyminen näytti siis täysin varmalta, sillä Mitchell oli niin pitkällä takamatkalla.

Mainos alkaa

Mutta Mitchell taisteli loppuun saakka. Hän paahtoi täysillä pallon perään ja kuin ihmeen kaupalla onnistui syöksymään oikealla hetkellä juuri sopivan matkan verran, jotta sai sipaistua pallon sivummalle aivan maaliviivan tuntumasta.

Mitchell osoitti tilanteessa aivan mieletöntä taistelutahtoa, jonka lujuutta kuvastaa se, että UCLA johti ottelua 3-0, jolloin takaisku tuskin olisi peliin enää isommin vaikuttanut. Mitchell kuitenkin oli päättänyt pitää nollan taululla ja sen myös teki. Ottelu myös päättyi vieraiden 3-0-voittoon.

UCLA:n Hannah Mitchell ei luovuta epätoivoisessa tilanteessa, vaan tekee huiman maaliviivapelastuksen:

Katso myös: Video: Deportivo Maldonadon pelaaja munasi avopaikan hämmentävästi – teki käsivirheen maaliviivalla