UCL-vihjeet: Real Madrid – Man City | 9.5. klo 22:00

Pohjois-Irlanti MM-finaali MM-kisat Liverpool Barcelona Chelsea Inter Manchesterin Huuhkajat Kansojen Inter Man United Leicester Nottingham Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga

UCL-vihjeet tarjoillaan ensimmäisestä välierästä, jossa kohtaavat Real Madrid ja Manchester City.

Real Madrid – Manchester City

Kyseessä on uusinta viime vuoden välierästä. Tuolloin Real Madrid nousi kahden lisäajan maalin ansiosta jatkoajalle toisessa osaottelussa ja lunasti lopulta finaalipaikan, joka poiki mestaruuden.

Man City on varmasti täynnä revanssihenkeä, koska himoittu UCL-voitto on jäänyt haaveeksi vuosi toisensa perään. Nyt vire on kuitenkin aivan mieletön ja kärjessä on sellainen mies kuin Erling Haaland.

Voisi kuvitella, että Real Madrid antaa pallon suosiolla myös kotikentällä Citylle. Näin ollen isännät keskittyvät vastaiskuihin ja yrittävät tällä tavoin haavoittaa Cityn puolustusta. Ensimmäisessä osaottelussa harvemmin voitetaan otteluparia, mutta hävitä se voidaan. Näin ollen riskit ovat varmasti minimissä, kun kumpikin hakee asetelmia.

Viime vuonna ottelupari tarjosi maaleja, mutta tänä vuonna tuskin vastaavaa nähdään. Lähdetäänkin liikkeelle siitä, että Santiago Bernabeulla ei maali-iloittelua nähdä. Esimerkiksi Coolbet tarjoaa alle 3 maalista kertoimeksi 1.71, joka kelpaa lapulle.