UCL-vihjeet: Real Madrid – Chelsea | 27.4. klo 22:00

Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga

Mestarien liigassa ollaan edetty välierävaiheeseen, ja ensimmäisenä uunista pääsevät tiistai-iltana ulos Real Madrid ja Chelsea. Tässä UCL-vihjeet iltaan!

Real Madrid – Chelsea

Molempien joukkueiden viimeaikaisia otteluita on värittänyt sama seikka: Ne ovat olleet todella vähämaalisia.

Realin neljään viimeiseen matsiin mahtuu peräti kolme 0-0-tasapeliä, ja Chelsealla puolestaan neljä viimeisintä matsia on tuonut yhden maalittoman tasapelin sekä kolme kappaletta 1-0-tuloksia.

Mainos alkaa

Nyt edessä on välierien ensimmäinen osaottelu, joten mitään yltiöpäistä maalintekohalukkuutta – ainakaan suuria riskejä ottamalla – tuskin tullaan näkemään.

Lähdetäänkin under-ajatuksella liikenteeseen. Raja on asetettu tasan kahteen maaliin ja siihen isketään kiinni. Mikäli haluaa lähteä isompaa siikaa kalastelemaan, on alle 1,5:n maalin kerroin 2,80:n tuntumassa.

Puolestaan alle 2,5 maalia toiminee hyvänä kerrointäytteenä päivän yhdistelmä-liuskalle.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!