UCL-vihjeet: Manchester United – PSG | 2.12. klo 22:00

Manchester United futisvihjeet valioliiga-vihje vetovihjeet

Mestarien liigassa on herkullinen iltapuhde keskiviikkona. Yksi mielenkiintoisimmista otteluista on Manchester United – PSG.

Ilmaisvetokarkelot – nappaa ilmaisvetoja ManU-PSG-ottelusta!

Manchester United – PSG

Old Traffordilla pelataan todella suurista panoksista, sillä panoksena on jatkopaikka ja varsinkin voittaja ottaa kiinnityksen kohti pudotuspelejä. Sen sijaan PSG:n puolella tappio saattaisi laittaa lähes tulkoon viimeisen naulan arkkuun.

ManU jyräsi Pariisissa voittoon aikaisemmin, joten PSG on varmasti nälkää täynnä. Viimeksi ManU puolusti tiiviisti ja iski vastaan. Tuo taktiikka toimi täydellisesti ja vierasvoitto oli ansaittu.

Mainos alkaa

Nyt PSG:n riveissä ollaan varmasti valmiina ja sehän on fakta, että vierasjoukkueen materiaali on tähtiluokaltaan asteen kovempi. Myös asenne on taatusti kunnossa, sillä muuten finalisti alkaa olemaan ulkona tämän kauden osalta.

Coolbet tarjoaa sen verran kovaa kerrointa PSG:n voitosta, että se on pakko lyödä lapulle.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!