UCL-vihjeet: Liverpool – Real Madrid | 21.2. klo 22:00

Pohjois-Irlanti MM-finaali MM-kisat Liverpool Barcelona Chelsea Inter Manchesterin Huuhkajat Kansojen Inter Man United Leicester Nottingham Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga

UCL-vihjeet tulevat tiistai-illan jättiläisten kohtaamisesta, kun Liverpool saa vieraakseen hallitsevan mestarin Real Madridin.

Liverpool – Real Madrid

Liverpoolin kausi on ollut todella vaikea, joten Mestarien liiga on käytännössä ainoa mahdollisuus menestykseen. Valioliigassa joukkue joutuu taistelemaan vielä tiukasti pääsystä jopa neljän joukkoon, joten se kertonee kaiken vaikeuksista.

Real Madrid on pelannut huomattavasti paremmin, mutta ei kuitenkaan riittävän hyvin, sillä Barcelona on tukevassa johdossa La Ligassa. Real on kuitenkin mestarillinen yksittäisissä otteluissa ja ottelupareissa. Tämän seura osoitti viime keväänä, kun se marssi Mestarien liigan voittoon.

Liverpool on suosikki kotikentällään, mutta ei olisi mikään suurikaan ihme, vaikka Real kävisi hakemassa rutiinilla tasapelin Anfieldilta.

Laitetaan lapulle Real Madrid X2, josta esimerkiksi Coolbetilla saa kertoimeksi 1.71.