Liverpool ja Napoli kohtaavat Mestarien liigassa

MM-kisat Liverpool Barcelona Chelsea Inter Manchesterin Huuhkajat Kansojen Inter Man United Leicester Nottingham Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga

Mestarien liigassa nähdään tiistaina herkullinen koitos, kun Liverpool isännöi tulikuumaa Liverpoolia klo 22:00 alkavassa ottelussa.

Liverpool – Napoli

Kumpikin joukkue on selvittänyt jo paikkansa jatkopeleihin, mutta myös lohkovoiton kohtalo on pitkälti selvillä. Liverpool saattaakin tehdä radikaaleja lepuutuksia, koska joukkueella on viikonloppuna tulossa äärimmäisen tärkeä Valioliigan ottelu Tottenhamia vastaan. Napolillakin tilanne voi olla sama, mutta pelihuumori on niin kohdillaan, että se tuskin hirveästi vaikuttaa. Kaiken lisäksi Napolin materiaali saattaa olla jopa leveämpi kuin loukkaantumisten runteleman Liverpoolin.

Liverpoolin kotietu on kertoimissa huomioitu selvästi. Kun muistellaan joukkueiden ensimmäistä keskinäistä, niin se oli totaalinen Napolin show. Miksei italialaisjoukkue voisi tehdä samaa myös Anfieldilla, josta esimerkiksi Leeds haki viikonloppuna voiton.

Laitetaan lapulle Napoli X2, sillä esimerkiksi Coolbetilla tästä saa todella maistuvan kertoimen 1.92.