UCL-vihjeet: RB Leipzig – Manchester City | 22.2. klo 22:00

Pohjois-Irlanti MM-finaali MM-kisat Liverpool Barcelona Chelsea Inter Manchesterin Huuhkajat Kansojen Inter Man United Leicester Nottingham Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga

UCL-vihjeet tulevat RB Leipzigin ja Manchester Cityn välisestä Mestarien liigan pudotuspelistä. Matsi käynnistyy klo 22:00.

RB Leipzig – Manchester City

Manchester City on kenties suurin mestarisuosikki Mestarien liigaan, mutta myös paineet ovat valtavat. Ensimmäisellä kierroksella ei pitäisi tulla ongelmia, mutta Leipzig on yllätysvalmis nippu, mikäli joukkueelle antaa siimaa.

Man City on kuitenkin materiaaliltaan täysin eri tasolla, joten odotuksissa on, että jo vieraissa englantilaiset laittavat voiton taululle. Erling Haalandista on paljon puhuttu kauden aikana, mutta näissä peleissä norjalainen mitataan tosissaan. Se on varmaa, että Haaland on taatusti täysillä mukana ja haluaa osoittaa arvonsa. Se on pelottavaa Leipzigin kannalta.

Laitetaan lapulle Man Cityn voittoa, josta esimerkiksi Coolbetilla saa kertoimeksi 1.86, joka on artikkelin kirjoitushetkellä markkinoiden korkein kerroin.