UCL-vihjeet: Bayern München – Real Madrid | 30.4. klo 22:00

Vetovihjeet Galatasaray vihjeet HJK Pohjois-Irlanti MM-finaali MM-kisat Liverpool Barcelona Chelsea Inter Manchesterin Huuhkajat Kansojen Newcastle Inter Man United Leicester Nottingham Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga Suomi

UCL-vihjeet tulevat illan Mestarien liigan ottelusta, jossa Bayern München ja Real Madrid kohtaavat Saksassa.

Bayern München – Real Madrid

Molemmat etenivät hieman yllättäen välieriin, kun Bayern pudotti Arsenalin ja Real puolestaan Manchester Cityn. Saksalaisille tämä on viimeinen mahdollisuus pokaalin tällä kaudella, mutta pelaaminen on ollut läpi vuoden melkoisen sekaisin, joten olisi kova paukku voittaa Mestarien liigan. Materiaali on riittävä, mutta ongelmia on vähän joka osa-alueella.

Tämä ei valitettavasti tule riittämään Real Madridia vastaan, sillä espanjalaiset ovat mestareita etenemään jatkoon myös aivan surkealla pelillä. Cityä vastaan joukkue taisteli selviytyäkseen koko toisen osaottelun 120 minuuttia. Sekään ei ollut ongelma, vaan jatkopaikka haettiin rankkareilla.

Mainos alkaa:

Bayern on kertoimissa suosikki avausosaan, joten lähdetään pelaamaan vastaan. Esimerkiksi Coolbet tarjoaa Real X2 kohteesta kertoimen 1.69, joka kelpaa lapulle.